Share

Zlato Maroka

U cilju očuvanja zdravlja potrebno je obratiti pažnju na negu kože, kose i noktiju, naročito u zimskim periodima. Hladno ceđena biljna ulja u poslednje vreme dobijaju sve veću ulogu u kozmetičkoj industriji. Oni sadrže veoma važne materije, koji povoljno deluju na očuvanje prirodne lepote. Jedan od tih ulja je i argansko ulje.

Argansko ulje se dobija iz arganovog oraha, koji raste u Maroku. Ona se naziva još i „zlato Maroka“ zbog svog specifičnog dejstva. Spada među najskuplja ulja, jer u sebi sadrži sve one sastojke, koji su neophodni za negu kože. Bogata je E, A, i F vitaminom i antioksidansima, deluje na sprečavanje bora, a zahvaljujući svom hranjivom i hidratantnom svojstvu je odličan čudotvoran preparat.

Pravi luksuz u kozmetici

Argansko ulje iz Maroka je pogodan za sve tipove kože, a naročito se preporučuje za osetljivu kožu. Ulje duboko hidrira i štiti kožu od procesa starenja, povećava fleksibilnost i nastanak strija. Kada se mala količina ulja nanese na kožu odmah nakon kupanja, koža postaje baršunasto mekana.

Želite sjajnu, zdravu i lako održivu kosu? Argansko ulje bogat antioksidansima i masnim kiselinama, obnavlja ispucalu, oštećenu kosu bez sjaja i ponovo mu vraća fleksibilnost i sjaj. Može da se koristi kao pakovanje za kosu ili kao sredstvo za negovanje krajeva kose. Ako se nanese pola sata pre pranja kose, kosa će postati mekana i sjajna.

Lepe i negovane ruke su odraz ličnosti osobe. U slučaju slabih noktiju „blago Maroka“ je idealno sredstvo za ponovno vraćanje njihove jačine. Da bi se postigao povoljan efekat, dovoljno je premazati nokte sa svega nekoliko kapi ulja i ostaviti ga da ih nokti upiju. Uprkos njegovoj velikoj ceni, argansko ulje je izuzetno korišćen proizvod u svim oblastima kozmetike, jer delotvoran i zaista vredi svaku paru.

PROMOCIJA ⬇