Share

Uvek jedinstven Paco Rabanne

Paco Rabanne je revolucionarni i radikalni dizajner, koji se smatra pravim inovatorom svog doba. On je prvi modni dizajner na čijoj modnoj pisti su se pojavili modeli bez cipela i prošetali pistom potpuno bosi. Njegovi mirisi imaju elemente arhitekture, ali su ujedno i slobodnog duha. Svaki jedan parfem je jak i neobičan.

Slobodno se može reći da je jedan od njegovih najpoznatijih parfema sadašnjice ONE MILLION. U pitanju je jedan karakteran, dominantan i senzualan parfem. On je upravo onoliko neobičan, koliko i žene 21. veka, koje žive slobodno. Ovaj parfem se zasniva na izrazito toplim i slatkim notama, jer je sačinjen od kombinacije meda i pačulija, koji su uokvireni sa cvetovima u srcu. Izuzetno je postojan, ženstven i seksi.

ULTRAIOLET METAL BEACH

Predstavljen je 2001. godine kao limitirano izdanje. Jako je sličan Ultravioletu, s tim da je on svežiji i laganiji miris, ali što se tiče postojanosti predstavlja vernog naslednika svog pretka. U njegovom mirisu dominiraju osmantus i đumbir, a ljiljan i biber mu daju svežinu.

PACO je jedan citrusno aromatični parfem. Veoma je postojan, a to ga čini privlačnim među ljubiteljima jakih mirisa.

OLYMPÉA INTENSE je plasiran na tržište 2016. godine. Sačinjen je od kombinacije morske soli, vanile i ambera. Dosta je jak, deli mišljenja, ali je istovremeno i toliko privlačan da mu se jednostavno ne može odoleti. Preporučuje se za hladnije periode.

XS EXTREME je drvenasto-kiprasti parfem sačinjen od kombinacije mente, bergamota, ružinog drveta, ruže, kleke, kedra, mahovine i bibera.

BLACK XS L’APHRODISIAQUE FOR MEN je parfem predstavljen u limitiranom izdanju. Sačinjen je od veoma interesantne kompozicije cimeta, šafrana, meda, cveta narandže, čempresa, kože, badema i pralinea.

BLACK XS POTION je pomalo jak parfem, ali i nije baš parfem za zavođenje. Muškarci više vole slađe, gurmanske, eventualno slatke začinske parfeme, ali ovo je zaista jak drvenasti parfem, koji će pre da odbije nego da privuče muškarca.

ULTRAVIOLET MAN je hladan, svež i čist miris idealan za posao. U pitanju je jedan zaista privlačan i zadivljujući parfem. Ambrast početak sa nanom je poput energetske bombe, koji udara u glavu čoveka. Upakovan je u interesantnu bočicu tamnoljubičaste boje. Ambra i menta se nalazi u njegovim gornjim notama, srce je sačinjeno od vetivera, a baza od mahovine.

POUR HOMME je plasiran na tržište 1973. godine. Predstavlja pravi klasik, izuzetno je aromatičan, maskulinast i namenjen pravim pravcatim muškarcima. U njegovim gornjim notama se nalazi majčina dušica, ruzmarin i brazilska ruža. Srce je sačinjeno od tonke, lavande i muškatle. Baza je kombinacija meda, ambera, mošusa i hrastove mahovine.

ULTRARED MAN je citrusno-gurmanski parfem. Dosta je sladak, ali i privlačan. Nakon citrusnog početka, ulogu preuzima tonka, koja je odgovorna za slatkoću parfema. Ovoj kombinaciji se pridružuje praline, vanila i pačuli, koji mu daju karamelast karakter. Žene koje vole slatkiše će zaista znati da cene ovaj parfem na muškarcima.

PROMOCIJA ⬇