Share

Uticaj sredine na čoveka

Ništa nije slučajnost u čovekovom životu. Kako to da su neke osobe omiljene u društvu, dok druge niko ne voli?

Da li ste se zapitali, zašto se uvek vezujete za iste, pogrešne tipove muškaraca, a na one sa kojima bi vredelo pokušati ostvariti neki kontakt ni ne obraćate pažnju. Zašto svaka vaša veza liči jedna na drugu, bez obzira na to što svom svojom snagom pokušavaš da to promeniš.

Odgovor na ova pitanja se krije u privlačnoj energiji tvog srca. Ona je nezavisna od tvog izgleda, obrazovanja, starosnog doba, maternjeg jezika i materijalnog statusa. Radi kao jedan magnet: brine se o tome da sretneš određene ljude i doživiš određene situacije, da reaguješ na njih ili da ostaneš ravnodušan prema njima.

Svaki čovek je mnogo više od onoga što vidi u ogledalu. Telo, misli i emocije predstavljaju energije različitih oblika, a koje utiču na ostale energije.

One osobe, koje na neki način dođu u kontakt sa tobom i dodirnu te emotivno, najčešće ih ti sam privučeš. Iako na prvi pogled smatraš da su te osobe ušle u tvoj život slučajno, to naravno nije tako. Ništa se ne dešava slučajno.

Kada se govori o zakonu privlačenja, nijedna osoba ne privlači automatski one osobe, sa kojima se savršeno uklapa, nego one, koji imaju potrebu za onim što zrači iz njega.

Najjače dejstvo imaju one sitnice, kojih čovek nije ni svestan. Ako bi čovek sam određivao šta će da reflektuje prema spolja, za sebe bi uvek privukao osobu, koja mu najviše odgovara i susretao bi se sa stvarima, koji bi mu savršeno odgovarali.

Razna dešavanja u životu nastaju iz razloga, što na njih deluje energija, koja spaja ljude i određuje njihova osećanja i ponašanje.

PROMOCIJA ⬇