Share

Uspeh u modi i u svetu parfema

Viktor i Rolf su modni kreatori, koji su osnovali svoj brend 1993. godine u Holandiji. Njihov najznačajniji uspeh, koji je zapravo i pokrenuo njihovu karijeru je kolekcija muške odeće pod nazivom Monsieur. Vremenom je brend Viktor i Rolf postao simbol ultramoderne odeće. Zahvaljujući njihovoj saradnji sa brojnim poznatim ličnostima poput Lady Gage i poznatim kompanijama poput Swarowsky, Samsonite i H&M njihova popularnost je rasla ektremnom brzinom.

Ovaj par se pored modne industrije 2005. godine oprobao i u svetu parfema predstavljajući svoj prvi parfem Flowerbomb u saradnji sa kompanijom L’Oreál. Ovaj parfem spada u kategoriju orijentalno-cvetnih parfema. U pitanju je jak, ekstra postojan, sladak miris. U njegovim gornjim notama se nalazi miris čaja i bergamota, koji se u srcu pretvaraju u miris ruže, orhideje, jasmina i frezije. Baza je sačinjena od mošusa i pačulija.

Spicebomb je namenjen za muškarce. Plasiran je na tržište 2012. godine. 10-15 minuta nakon prvog dodira sa parfemom se oseća jak miris bibera, koji se polako pretvara u sladunjave akorde. Mladalački je,začinski, sladak i postojan. Pravi seksi parfem za zimske periode.

Flowerbomb Extreme je plasiran na tržište 2006. godine. Ovo je jedan izuzetan parfem sa mirisom šećerne vune. Slatko je seksi, ali nema onaj težak miris sirupa. Ispunjen je, smeo i izuzetno ženstven. Treba ga nositi uz seksi haljinu, crveni ruž i visoke štikle.

Bonbon je čista karamela. Prilikom prvog dodira dominantni miris karamele deluje možda pomalo previše naglašenim, ali ipak parfem ne čini previše slatkim. Prvenstveno je namenjen za zimske periode. U njegovim gornjim notama se nalazi mandarina, narandža i kajsija. Srce je sačinjen od cveta narandže, jasmina i karamele, dok je baza izgrađena oko kombinacije kedra, ambera i sandalovine.

Eau Mega je jednostavan parfem idealan za svakodnevno nošenje. Pomalo je puderast, nije previše napadan i veoma je prijatan. Dominantnu ulogu u njemu ima kruška, koji za nekoliko sati dobija slatko-kiseli puderasti karakter. Sam parfem je sačinjen od bosiljka, ljubičice, limuna, jasmina, božura, zelene kruške, vodenastih nota, mošusa, kedra i sandalovine.

Flowerbomb Extreme 2007 je specifičan orijentalni parfem. Iako se na početku pojavljuje cvetni akord, on veoma brzo nestaje i pretvara se u kombinaciju pačulija i vanile. Pomalo je sladunjav, blago začinjen i osvežavajući.

Flowerbomb Rose Explosion je savršeno ukombinovan parfem. Plasiran je na tržište 2013. godine. Sačinjen je od mandarine, bergamota, ružinog bibera, šafrana, ruže, jasmina, maslinki, ambera, vanile, pačulija i ouda.

Flowerbomb Christmas 2012 Edition je limitirano izdanje predstavjen uoči Božića. Sačinjen je od kombinacije ruže, jasmina, frezije, pačulija, orhideje, bergamota i lista čaja. Flowerbomb La Vie En Rose je takođe jedno limitirano izdanje parfema. Plasiran je na tržište 2013. godine. Prijatno je pikantan. Miris ruže u njemu se može osetiti samo u trenutku špricanja, jer se kasnije pretvara u miris citrusa u kombinaciji sa mirisom ruže. Specifičan i izuzetno postojan parfem.

PROMOCIJA ⬇