Share

Tom Tailor u svetu parfema

Nemačka modna marka Tom Tailor je osnovana u Hamburgu 1962. godine. Od samog početka svog osnivanja ovaj brend vrši proizvodnju udobnih odevnih komada i farmerki. Svoje proizvode prvenstveno namenjuje mlađoj populaciji. Kao i sve poznate modne kuće i Tom Tailor u svojoj ponudi ima veliki broj raznih parfema.

Prvi par parfema je objavljen 2006. godine pod nazivom New Experience Man i New Experience Woman.

Ženska varijanta parfema spada u kategoriju cvetnih parfema. U njegovim gornjim notama se nalazi mandarina, narandža, jedna vrsta cimeta i bergamot. Srce je sačinjeno od frezije, jasmina i heliotropa. Baza je spoj sandalovine i mošusa.

Urban Life je cvetno-voćni-gurmanski parfem. Dosta je sladak, ali ne previše, taman onoliko koliko je to potrebno. Ovaj parfem je pravo čudo. Pomalo je puderast i veoma ženstven. Najviše se može osetiti tokom jeseni i zime. Nije komplikovan i upravo ga to čini toliko privlačnim. U njegovim gornjim notama se nalazi mandarina, narandža i ribizla. Srce je sačinjeno od jasmina, cveta narandže i kajsije. Baza je zasnovana na kombinaciji pačulija, vetivera i karamele.

East Coast Club je plasiran na tržište 2013. godine. U njegovim gornjim notama se nalazi limun. Srce je sačinjeno od đurđevka, jasmina, tuberoze, ruže, kajsije, šljive i maline. Baza je spoj ambera, vanile i kedra. Ima prijatan voćni miris.

College Sport je opčinjavajući i intenzivan parfem. Preporučuje se za sve one, koji vole slatke mirise, koji kao da maze kožu. Primetan je, ali ne i uočljiv, karakteran, ali ne i napadan. Plasiran je na tržište 2014. godine. Spada u kategoriju cvetno-voćnih parfema. Sačinjen je od bergamota, narandže, ambera, mošusa i vanile.

Ocean je prijatan letnji parfem. Nije previše jak, čak šta više, veoma je prijatan. Spada u kategoriju cvetnih parfema. Sačinjen je od kombinacije ličija, crne ribizle, ruže, ciklame, božura, mošusa, kedra i ambera.

Liquid je orijentalno-začinski-aromatični parfem, koji najpre ispoljava jak, koncentrovan, ali tokom isparavanja zrači nekim neopisivo prijatnim mirisom. Namenjen je za osetljivog i romantičnog muškarca. Sačinjen je od ruzmarina, bibera, tonke, sandalovine, vanile, kedra, mandarine i narandže.

Established 1962 Man je plasiran na tržište 2012. godine. Spada u grupu drvenasto-aromatičnih parfema. Bombastična snaga upakovana u malu bočicu parfema. U pitanju je karakteran muški parfem, koji nije poput ostalih jakih mirisa, ali je upravo ta jednostavnost što ga čini toliko privlačnim. Sačinjen je od spoja lavande, limuna, kardamona, bergamota, muškatnog oraščića, mandarine, ljubičice, geranijuma, bršljana, tonke, kedra, mahovine, mošusa i sandalovine.

Vanilla Blossom je plasiran na tržište 2013. godine. U gornjoj noti se nalazi vanila, cvet vanile, cimet, limun i mandarina. Srce je sačinjeno od cvetnih i aromatičnih nota, frezije, jasmina i cveta narandže. Baza se zasniva na kombinaciji vanile, karamele, mošusa i drvenastih nota.

PROMOCIJA ⬇