Share

Tipovi najnepoželjnijih muškaraca

Svaka žena u svom životu sretne različite tipove muškaraca. Mr. Osetljiv se može prepoznati po tome što stoji pored prozora sa pogledom u uperenim u daljinu, sluša neku ariju ili gleda neku romantičnu komediju, pri čemu sebe poistovećuje sa glavnim junakom. Na stranicama za upoznavanje ilustruje svoj profil sa fantasy slikama, piše stihove, teško ga je upoznati, jer se u svojim postupcima pretežno oslanja na emocije.

Kralj zabave je tip muškaraca, koji je prisutan na svim zabavama, glasniji je od svakog, pokušava da prati najnovije trendove, oblači se izazovno i najčešće pretera i sa parfemom.

Veoma je sličan prethodnom tipu onaj tip muškarca, koji svoje komplekse pokušava da kompenzuje sa nervirajućim stilom. U gostima se ponaša kao kod kuće, što znači da recimo uključi kompjuter bez pitanja i počne da ga podešava prema svojim potrebama ili jednostavno otvori frižider i pojede sve što mu se sviđa. Ovakvi tipovi su obično niski ili ćelavi muškarci, koji potiču iz siromašne porodice ili iz porodice razvedenih roditelja gde su njegovi zahtevi uvek bili nebitni.

Kategorija poslovnog čoveka je najekstremniji. Ovi tipovi muškaraca su obično po struci menadžeri, agenti ili ekonomisti, kojima je najbitniji novac i sjaj. Svoje vreme voli da provodi u najelitnijim restoranima, da poseduje najbolja kola i veoma mnogo obraća pažnju na spoljašnje vrednosti. Voli da igra poker, golf, jedrenje i svaki sport, koji nije previše naporan, ali je skup. Najčešće se vrti u krugu ljudi visokog ekonomskog statusa.

Muškarac, zaljubljenik u sport uglavnom 70% svog slobodnog vremena provodi u teretani, pa mu ne preostaje mnogo vremena nizašta drugo. Njegova prijateljstva su površna i uglavnom se fokusiraju na osvajanje najlepših devojaka. Iako neki od navedenih tipova zvuči veoma zanimljivo, svakako ih treba izbegavati, jer nakon izvesnog vremena znaju biti jako opterećavajući.

PROMOCIJA ⬇