Share

Odaberite najbolji miris za sebe

Ako volite prijatne mirise, ako vas opčinjava svet mirisa, ako biste najradije svaki svoj dan započeli u nekoj drogeriji onda je tester za vas idealno rešenje. Naravno, jednostavno je nemoguće pomirisati sve parfeme i ustanoviti na osnovu nekoliko špricanja da li on ide uz vas; prosto je nemoguće odabrati od nekoliko stotina parfema u ponudi, koji je taj koji je najodgovarajući za vas.

Sada sigurno postavljate pitanje, kako onda odabrati i koji su to tipovi parfema, koje trebate da probate?

Odabir na osnovu pakovanja često može biti merodavan, jer je dizajn značajan element izgleda. Sa dizajnom bočice se bave posebni timovi, jer je jako važno da spoljašnjost i unutrašnjost parfema bude u savršenom skladu.

Testeri su najbolji odabir u slučaju da želite da testirate odabrani komad i da biste stvorili neko svoje mišljenje. Takođe su pogodni i u slučajevima kada ni sami niste odlučili koji parfem vam treba, ali ste sigurni u to da želite da unesete neku promenu u svoj život. U zavisnosti od toga, koliko ste upućeni u svet parfema trebaće vam više ili manje vremena da odlučite da li vam određeni parfem odgovara ili ne. Kupovina testera je jedno ekonomično rešenje, jer ne morate da investirate u neki proizvod o kome čak ni ne znate da li vam odgovara ili ne.

Kada ste već odabrali parfem na osnovu testera slobodno se možete upustiti i u kupovinu veće količine parfema.

Kako možete znati da ste pronašli pravi parfem? Jednostavno ćete znati. Taj parfem će isticati vašu ličnost i karakter, biće deo vas, a ljudi će vas prepoznati po njemu. Miris, koji je u harmoniji sa vama će proširiti pozitivnu energiju oko vas. Na koži ćete osećati jednu specifičnu vezu između parfema i vas. Ovakav parfem će vas istaknuti iz mase, daće vam jedinstvenost, markantnost i jedinstvene osobine. Jedan savršeni parfem sa svojim fizičkim osobinama dodiruje dušu i ispunjava čoveka sa lepim osećanjem.

Tokom pretrage za odgovarajućim parfemom jako je važno da ne birate na osnovu trenutne mode, nego da parfem birate na osnovu svog instinkta. Može se desiti npr. da neki parfem savršeno pristaje vašem prijatelju, ali na vama ima neki nesnosan miris. Razlog toga je to što je svaki čovek jedinstven i njegova koža reaguje drugačije sa molekulama nanetog parfema. Dakle, ako pronađete parfem, koji vam se sviđa, našpricajte ga na kožu i dajte mu malo vremena da se ispolji. Ako vam se i nakon toga sviđa parfem, onda se nemojte dvoumiti da ga kupite.

Jako je važno naglasiti i to da i uprkos tome što ste uspeli da pronađete odgovarajući parfem za sebe nije na odmet malo se pozabaviti sa temom ženskih parfemskih brendova. Na tržištu se konstantno pojavljuju nove parfemske marke, potražnja je ogromna, a ponuda zaista neverovatna. 

Nije retkost da se na policama parfimerija nalazi i veliki broj onih parfema, koji su toliko skupi da ih jednostavno sebi ne mogu priuštiti obični ljudi, nego samo oni, bogatiji. Oni su obično napravljeni od jedinstvenih i izuzetno skupih sastojaka i zaista vrede svaku paru. Pažljivo birajte svoje parfeme, nemojte žuriti, sačekajte da svaka komponenta pokaže svoje lice i uživajte u odabranoj kompoziciji mirisa, svaki put kada ga našpricate na sebe.

IZVOR: Slobodno Vreme

PROMOCIJA ⬇