Share

Najbolji cvetni parfemi

Sada se već sa sigurnošću može reći da će u modnim trendovima budućnosti dominantnu ulogu preuzeti cvetni parfemi. Kao da se svet vraća u prošlost, u vreme kada je ceo svet plivao u mirisu cveća, u vreme kada nisu postojali parfemi sa mirisom vanile ili gurmanski parfemi. U prošlosti je sve bilo ispunjeno mirisom parfema, a ova pojava postaje sve učestalija i danas.

Kako se to može primetiti parfimeri se danas više uopšte ne trude da stvore neki kompleksan miris, čak šta više njihov cilj je da stvore jednostavan, ali zaista dobar parfem sa malo sastojaka. Današnji svet parfema se može okarakterisati kao jak, jednostavan, elegantan i moderan.

CHANEL GABRIELLE je pravi predstavnik cvetnih parfema. Drugačiji je od ostalih iz svoje branše, ali ga upravo to čini toliko privlačnim. U njemu se nalazi sva potrebna energija i sofisticiranost, koja karakteriše sve Chanel parfeme. On je pomalo sirov, ali veoma prijatan.

GUCCI BLOOM je sačinjen od belih cvetova, koji bi možda delovali previše jakim da u pozadini nije prisutna jedna velika doza korena irisa. Izuzetno dobro pristaje ženama, koje su pitome, ali ipak vole slobodu.

PRADA LA FEMME INTENSE

Prada ne zna da greši kada su u pitanju parfemi. Kombinacija pačulija, tuberoze i ylang-ylanga mu daju intenzivnost, ali ga ipak zadržavaju elegantnim i sofisticiranim. Savršena harmonija svih komponenti u parfemu čine parfem zaista jedinstvenim.

HERMES TWILLY D`HERMES je specifična i jedinstvena kombinacija, koja savršeno prikazuje kakav treba da bude miris jedne moderne, velegradske žene. Cvetni akordi u ovom parfemu su osveženi sa mirisom đumbira i zajedno čine jedan vibrirajući, svež i šik miris, koji mogu da koriste sve žene nezavisno od starosnog doba.

CHLOE ABSOLU DE PARFEM

U ovom parfemu se pored tuberoze nalazi i ruža, koja zapravo sada doživljava svoju renesansu. Svi Chloe parfemi pokazuju kako treba da izgleda jedan pravi sofisticiran, ženstven, krh parfem, koji je istovremeno i čist i nevin.

CALVIN KLEIN ETERNITY ima veoma prijatan, ali po nekima možda pomalo jak cvetni miris, koji deluje osvežavajući. Može se okarakterisati kao hladan, pomalo diskretan parfem. Preporučuje se za letnje periode i može se nositi tokom svakog dana – idealan je za kancelarije.

CERRUTI 1881 EN FLEURS je omiljeni komad mnogih žena. Preporučuje se za specijalne prilike. Može se okarakterisati kao topao, kremast, krh i sofisticiran parfem, a vlasnici ga obično čuvaju kao pravo blago. Kombinacija narandže i cvetova blago obavijaju svog nosioca. Postojan je 6-7 sati, a nakon toga se može osetiti samo iz neposredne blizine. DKNY BE DELICIOUS FRESH BLOSSOM je jedan lagan, svež, mladalački miris. Nije napadan, nije previše jak niti sladak, čak šta više veoma je prijatan. Njegovi sastojci od kajsije, grejpa, đurđevka, ruže i jasmina ga čine zaista jedinstvenim.

PROMOCIJA ⬇