Share

Anna Sui, spoj kultura i raznih boja

Anna Sui je američki modni dizajner sa japanskim korenima. Rođena je 1963. godine. Svoj prvi butik je otvorila 1992. godine u saradnji sa Wella.  Postala je prepoznatljiva po svojim jedinstvenim komadima odeće u kojima se susreće šarenolikost raznih kultura, njen specifičan pogled na svet i mnoštvo raznih boja. Anna Sui je posebna i njene neobične i inovativne revije su uvek željno iščekivani na modnoj nedelji u New Yorku.

Njen prvi parfem je verno reflektovao njenu ličnost: uzbudljiv je, vibrirajući jedinstven i ispunjen energijom.

Sui Dreams spada u orijentalno-vanilaste parfeme. Sladak je, ali i razigran, a ono što je možda najvažnije da nije napadan. Nakon određenog vremena dobija puderasti karakter. Sačinjen je od nektarine, bergamota, ruže, frezije, anisa, mahovine, vanile i mošusa.

Secret Wish je cvetno-voćni parfem. U pitanju je svež, čist i ženstven parfem. Prvi dodir sa njim je poput sveže rendane kore narandže sa vanilin šećerom. Nakon izvesnog vremena nestaje ova slatkoća.

Rock Me je cvetno-voćni parfem. Sačinjen je od kruške, zelene narandže, kajsije, jasmina, kedra, ambera i vanile. Ovo je prijatan, topli, sladak miris. Ima sveže voćno otvaranje u kome dominira kruška i kajsija. Kasnije se pretvara u cvetni, komforan parfem. Idealan je odabir za posao.

Dolly Girl On The Beach je cvetni parfem. Sačinjen je od bergamota, mandarine, kajsije, jabuke, limuna, bršljana, frezije, lotosa, ruže, ambera, mošusa i belog drveta. Ima veoma interesantno pakovanje: bočica je napravljena u obliku ženske glave sa kapom za plivanje i naočarima za vodu.

Secret Wish Magic Romance je cvetno-voćni parfem. Sačinjen je od bergamota, dinje, tuberoze, cveta narandže, lotosa, kokosa, ružinog drveta i mošusa. Sladak je, ali ipak citrusni. Ima citrusno otvaranje, a posle izvesnog vremena počinju da se ispoljavaju i ostale mirisne note. Ima predivnu bočicu, koja u sebi krije srednje postojan parfem.

Anna Sui je cvetni parfem. Veoma je karakteran i zavodljiv. Sačinjen je od kombinacije bergamota, narandže, kajsije, zelenih i cvetnih nota, irisa, bugarske ruže, jasmina, đurđevka, kedra, sandalovine, ambera i tonke.

La Nuit De Bohème Eau De Parfum je orijetalno-cvetni parfem. Njegove gornje note sačinjava kombinacija bergamota, mandarine, kupine i jabuke. Srce je sačinjeno od magnolije, crne ruže, jasmina, šljive i cveta narandže. Baza je sačinjena od pačulija, sandalovine i mošusa. Upakovan je u izuzetnu kičastu bočicu. U njemu dominira miris voća i ruže.

Flight Of Fancy je cvetno-voćni parfem. Sačinjen je od ličija, juzua, magnolije, ruže, frezije, ambera i mošusa. Nalik je slatkom, kremastom voćnom sladoledu. Preporučuje se za letnje periode. Zahvaljujući cvetovima postaje harmonično kremast na koži. Pogodan je za mlade ispod 30 godina.Fairy Dance Secret Wish je sačinjen od mandarine, narandže, roze bibera, manga, bambusa, ruže, vetivera, sandalovine i vanile. U pitanju je specifičan i jedinstven parfem.

IZVOR: TIIJA.EU

PROMOCIJA ⬇